Skip navigation

“Nerdette.nl geeft een frisse kijk op nieuwe media en journalistiek”

blogspotSanne Brand (24) laat op dit blog zien hoe journalisten om kunnen gaan met nieuwe media. Op deze website kun je tips & tricks vinden om jouw gereedschapskistje als journalist uit te breiden. Sanne, vierdejaars studente Nieuwe Media aan de Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg, blogt haar ervaringen en ontdekkingen over journalistiek en nieuwe media op dit weblog.

In februari is Sanne gestart met de minor Trendwatching. Gedurende een half jaar mag ze als coolhunter snuffelen aan de trendwatchwereld. Over haar voortgang en haar bevindingen blogt ze wekelijks.

“Studente houdt weblog bij over haar kennismaking met internetjournalistiek”
Wat begon als ‘How to become a webbie in twelve weeks’ wordt voortgezet als Nerdette.nl. Met behulp van haar eerste blog wilde Sanne zich binnen twaalf weken wegwijs maken in de wereld van nieuwe media. Ze koos bewust voor die twaalf weken omdat dit de duur van het ‘blok’ was waar ze zich toen in bevond. Tijdens de twaalf weken liep Sanne zes weken stage op de internetredactie van Netwerk en volgde ze zes weken colleges over nieuwe media. Haar doel was, zoals de titel al verteld, om binnen twaalf weken een ‘webbie’ te worden.

Werkervaring:

Stages:


Contact

Email: sgc.brand@gmail.com
Telefoon: 06-243 111 52
Twitter: @SanneBrand
LinkedIn: Sanne Brand

Advertisements
%d bloggers like this: