Skip navigation

DNA2009 here we come! woensdag 4 en donderdag 5 maart ga ik samen met Roy Mevissen, Jeroen van de Nieuwenhof en Paul Vereijken livebloggen vanaf het crossmedia-walhalla Digital News Affairs (DNA2009) in Brussel.

dna20091

Logo DNA2009

 

Internationaal
In januari dit jaar en december vorig jaar heb ik al geliveblogd voor De Nieuwe Reporter (DNR). Dit keer verschijnt het liveblog weer op DNR, maar we gaan internationaal. Ons liveblog zal onder andere ook te vinden zijn op de Engelse onlinejournalism site, op het Duitse onlinejournalismus.de en de Belgische website Mediakritiek.be. Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen.

DNA2009
Meer dan vijftig sprekers vanuit Europa en Amerika zullen hun opwachting maken. De aanwezigen zullen het met name hebben over de uitdagingen waar de digitale revolutie mee te maken heeft. Het nieuws en de mediawereld heeft momenteel te maken met een grandioze aanval van nieuwe technologieën, nieuwe concurrenten en de wereldwijde recessie. Nederland is ook vertegenwoordigd:  Bart Brouwers (Sp!ts), Pieter Haasnoot (De Telegraaf), Hans Laroes (NOS) en Joris van Lierop (NU.nl) zullen aantreden.

De bloggers

@KenSentMe

@KenSentMe

@paulvereijken

@paulvereijken

@Meef

@Meef

@SanneBrand

@SanneBrand

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: